toto

3 Oaks Gaming Memperkenalkan Penyelesaian Jackpot Tanpa Integrasi

3 Oaks Gaming , pembangun kandungan dan alat pemasaran yang berkembang pesat untuk industri iGaming, melancarkan pelancaran produk jackpot baharu .

Produk Jackpot Tanpa Integrasi Baharu Akan Meningkatkan Penglibatan Pelanggan
Syarikat itu mendedahkan pada hari Selasa bahawa ia memperkenalkan produk live hk jackpot bebas integrasi baharu yang meningkatkan lagi tawarannya. Produk jackpot telah dibangunkan sebagai penyelesaian lancar yang tidak memerlukan penyepaduan atau persediaan daripada pengendali. Pada masa yang sama, produk jackpot membantu pengendali dengan penglibatan dan pemerolehan pelanggan . Apatah lagi, penyelesaian baharu itu menampilkan kumpulan hadiah berbilang jenama dan tempatan.

Diterangkan oleh 3 Oaks Gaming sebagai penyelesaian progresif, alat baharu ini menawarkan jenis jackpot yang berbeza . Model jackpot klasik menampilkan periuk Mini, Minor, Major dan Grand. Sebaliknya, pengendali juga boleh mendapat manfaat daripada memanfaatkan jackpot mesti jatuh dan bermasa . Sebagai penyelesaian yang boleh disesuaikan, pengendali perlu memilih untuk menetapkan had masa untuk jenis jackpot tersebut.

Penyelesaian Baharu Menandai Detik Penting untuk 3 Oaks Gaming
Sebastian Damian , pengarah urusan syarikat, meramalkan bahawa pengendali akan mendapati berita tentang produk baharu itu menarik. Beliau menambah Pengeluaran SDY bahawa pengendali yang menggunakan penyelesaian baharu itu akan mendapat manfaat daripada melibatkan diri dengan penontonnya dan memperoleh pemain baharu yang berminat dalam permainan jackpot. Pada masa yang sama, Damian menegaskan bahawa ciri jackpot meningkatkan pengalaman untuk pelanggan .

“ Penambahan produk jackpot berkuasa kami adalah berita menarik untuk pengendali. “

Sebastian Damian, pengarah urusan di 3 Oaks Gaming
Menurut pengarah urusan 3 Oaks Gaming, menawarkan penyelesaian yang mudah disambungkan untuk pengendali tanpa mengira saiz adalah matlamat utama syarikat. Damian menambah bahawa terima kasih kepada pendekatan ini, pengendali perjudian dalam talian kini boleh menawarkan 3 jackpot Oaks Gaming dan menghiburkan pelanggan pada tahap yang baharu .

“ Dengan pendekatan tanpa kerumitan, kasino dalam talian boleh menawarkan jackpot kami dengan lancar dan membawa tahap hiburan baharu untuk pemain, ”

tambah Damian
Pelancaran penyelesaian baharu melengkapkan pertumbuhan berterusan 3 Oaks Gaming. Malah, penyelesaian jackpot baru-baru ini menandakan detik penting dalam sejarah syarikat , memandangkan ia diasaskan tahun lepas. Walau apa Keluaran SGP pun, sejak penubuhannya, 3 Oaks Gaming telah meluaskan jangkauannya dengan pantas dan meletakkan dirinya di kalangan pengedar kandungan iGaming global yang terkemuka.

Baru-baru ini, syarikat itu mengembangkan jejak Eropahnya dengan bekerjasama dengan Cosmolot . Ini membolehkan 3 Oaks Gaming memperkenalkan portfolio permainan terkemukanya yang termasuk tajuk popular seperti Lotus Charm, Eggs of Gold, serta Aztec Fire, antara lain. Sebelum itu, pada awal September, syarikat itu melancarkan kandungannya dengan Favbet untuk pasaran di Eropah. Ini memperluaskan capaian 3 Oaks Gaming ke pelbagai pasaran terkawal di mana Favbet beroperasi seperti Ukraine dan Romania.