toto

Petersburg City Council Votes Ya ing Cordish Company Casino Project

Casino wis bagéan saka debat sengit antarane warga, nanging Dewan rampung voting unanimously kanggo menehi hak pembangunan kanggo perusahaan Totobet HK Baltimore ing bid kanggo resuscitate ekonomi lokal.

Perusahaan Cordish Entuk Posisi Pole kanggo Proyek New Petersburg
Proyèk anyar bakal nyebar ing 80 hektar ing Interstate 95 ing Wagner Road ing pojok kidul-wétan kutha. Nanging, sawetara tantangan isih tetep, ngelingake manajer kutha John March Altman. Kanggo siji, Richmond nyoba kanggo pass project resort casino padha sing bisa dibangun kurang saka 25 mil adoh saka Cordish bakal property. Kabar apik yaiku para pamilih ngilangi ide kasebut ing taun 2021, nanging ana upaya kanggo nerusake proyek kasebut.

Cordish COO Zed Smith wis unequivocal bab implikasi saka kaputusan kuwi, argue sing perusahaan ora bakal bisa saingan marang resort casino liyane ing wilayah. Nanging, dheweke tetep manteb ing ati babagan kasuksesan resort Cordish lan nggambarake minangka “kesempatan sapisan ing generasi.”

Warga lokal uga kaget babagan kesempatan kasebut. “Ora ana sing kaya ngono Demo Slot ing sejarah modern Petersburg,” ujare mantan pengacara kutha Michael Packer, dikutip dening Richmond Times-Dispatch sing nindakake laporan asli.

Cordish dudu pilihan kejutan kanggo Dewan Kota lan para ahli. Perusahaan kasebut nduweni rekaman trek sing mapan kanggo ngoperasikake sawetara merek terkenal, kalebu properti Hard Rock lan Live! Kasino. Perusahaan iki wis mbukak operasi ing Kansas City, St Louis, Philadelphia, Pittsburgh, Baltimore, lan Hollywood, lan liya-liyane.

Tahap pisanan bakal kalebu Massive Casino Resort lan 200-Kamar Hotel
Apa iku kudu miturut rencana asli sanadyan, Cordish kudu miwiti karo casino 230.000 meter persegi lan hotel 200 kamar. Mesthi ana uga pilihan bisnis Pengeluaran SDY panedhaan lan eceran, lan ngrampungake tahap pertama proyek kasebut kudu mbutuhake rong taun nganti rampung.

Richmond, sanajan ora nyerah, kutha kasebut nyoba nggawe referendum pemilih kaping pindho ing taun iki babagan perkara kasebut. Proyèk kasebut bakal entuk $ 214 yuta ing revenue pajak sajrone 15 taun sabanjure, jumlah sing tetep mamang para pamilih. Nasib properti Cordish durung disegel, nanging proyek kasebut katon luwih masuk akal tinimbang rong taun kepungkur.